ons aanbod

Ons aanbod helpt je jouw true colours te tonen en to stand out from the crowd.

Colourful Brand Identity

In een serie van 4 stappen ontwikkelen we jouw merk: van positionering, strategie, concept en daaruitvoortvloeiend de vormgeving van een huisstijl, welke bestaat uit een logo, beeldmerk, typografie en kleurenpalet. Deze leggen we vast in een brandbook: dit is de basis van je merk en van hieruit kan het verder worden opgebouwd.

Positionering & Concept
huisstijl
brandbook

4 weken

Vanaf €4400

meer info

Custom Made Website

Echt het verschil maken met je merk online? Dat doe je door offline en online consistent te zijn. Het verschil zit hem in kwalitatieve op maat ontworpen websites waarbij de user journey écht voortkomt uit de strategie van je merk. Dit versterkt je merkverhaal en vergroot het klantvertrouwen.

Op maat gemaakt
Responsive Webdesign
Gebruiksvriendelijk Webflow CMS

2 weken

Vanaf €3400

meer info

Kwalitatieve Webshop

Online verkopen zijn de meest stabiele verkopen van de afgelopen jaren. Hoe zorg je ervoor dat jouw webshop en de online verkoop ook succesvol wordt? Het verschil zit hem in kwalitatieve custom branding en design waarbij de user journey écht voortkomt uit de strategie van je merk. Dit versterkt je merkverhaal, vergroot het klantvertrouwen en verhoogt daarmee de conversie.

Op maat gemaakt
Responsive webdesign
Geïmplementeerd in shopify

2 weken

Vanaf €4500

meer info

Branded Content

Om je merk te waarborgen en eenheid in alle visuele communicatie te creëren en behouden adviseren wij van harte om kwalitatieve content door ons te laten ontwikkelen. Wij creëren content die voortvloeit uit de merkidentiteit voor promotionele acties en producten.

social media design
newsletter design
foto & video content

Nader te bepalen

op uurtarief

meer info

Branded Print & Packaging

Je bent bij ons aan het juiste adres voor ontwerp en opmaak van drukwerk voor alle communicatie van je merk. Speciale papiersoorten, goud en zilverfolies, Pantone's met fluor of metallic? Drukwerkbegeleiding is onze specialiteit en we LOVE print.

boeken & magazines
verpakkingen
posters & flyers
& meer

Nader te bepalen

op uurtarief

meer info

Branded Illustraties & Digital Art

Het hebben van stockfoto's op je website of in je brochure is gewoon niet onderscheidend genoeg, je afbeeldingen moeten origineel en uniek zijn en het verhaal van jouw merk vertellen. Dat is onmogelijk met stockfoto's, omdat iedereen dezelfde plaatjes gebruikt. Door unieke illustraties die speciaal zijn gemaakt voor jouw doelgroep te gebruiken fungeren ze als een verlengstuk van je merk.

Digitale art
Illustraties
Animaties
Reels

Nader te bepalen

op uurtarief

meer info

Advies

Om je merk te verbeteren of te vernieuwen geven we je advies over trends en design en het signaleren van marketingkansen en hoe daarop mee te bewegen en in te spelen op de ontwikkelingen. Dit doen we d.m.v. sessies, workshops en evenementen op maat.

Brandingsessies
Workshops
trend Seminars
evenementen

Nader te bepalen

op prijsafspraak

meer info