onze methode

Voor duurzame en stabiele business development heb je een goede voedingsbodem nodig, dit kun je ook wel zien als het groei draagvlak. Als gezonde voedingsbodem moet je altijd streven naar de ideale continue samenhang en onderlinge communicatie tussen de Branding, Design, Marketing en Sales van je bedrijf. Ook wanneer je geen losse afdelingen binnen je bedrijf voor hebt. Al deze onderdelen zijn namelijk essentieel voor een vloeiende business development groei en horen continu informatie met elkaar te delen. Hoe? It always starts with branding!

Positionering

Aan het begin van elke onderneming is idealisme een krachtige drijvende kracht. Wij geloven dat succesvolle merken een hoger ideaal als kern hebben, iets dat een beroep doet op universele menselijke motivatie. We nemen dus het doel van een merk - het beste van zichzelf – waarom je doet wat je doet BEYOND making money en combineren het met de behoefte van je doelgroep en de voor jouw merk relevante culturele en maatschappelijke ontwikkelingen ( sense of place ) en trends om letterlijk en figuurlijk het ideale plaatje te creëren.

Story Making & Concept

Een visie op hoe de wereld zou moeten zijn, gekoppeld aan het besluit om ervoor te werken. Dit is de ideale start voor het unieke verhaal van elk merk. It’s Story Making, en het is de eerste stap die we zetten richting een concept. Daarna gaan we aan de slag met het vinden van boeiende manieren om dat verhaal emotioneel tot leven te brengen, dit met behulp van design.

Design

We zorgen er natuurlijk voor dat dat design de juiste doelgroep bereikt en hen overhaalt tot actie over te gaan, waar ze ook zijn! We kunnen je nog veel meer vertellen over alle geweldige dingen die gebeuren als je ons proces volgt. Maar soms zegt een beeld meer dan 1000 woorden en is de beste manier om een verhaal te vertellen, om het werk voor zich te laten spreken.

Marketing

Waar zit jouw doelgroep, wat houd ze bezig en hoe bereik je die? We kunnen je helpen je merk te introduceren bij de gewenste doelgroep met behulp van een introductie campagne of door het geven van ideëen voor promotionele acties en producten behoort tot de mogelijkheden.

onze diensten

Colourful Brand Identity

In een serie van 4 stappen ontwikkelen we jouw merk: van positionering, strategie, concept en daaruitvoortvloeiend de vormgeving van een huisstijl, welke bestaat uit een logo, beeldmerk, typografie en kleurenpalet. Deze leggen we vast in een brandbook: dit is de basis van je merk en van hieruit kan het verder worden opgebouwd.

Positionering & Concept
huisstijl
brandbook

4 weken

Vanaf €4400

meer info

Custom Made Website

Echt het verschil maken met je merk online? Dat doe je door offline en online consistent te zijn. Het verschil zit hem in kwalitatieve op maat ontworpen websites waarbij de user journey écht voortkomt uit de strategie van je merk. Dit versterkt je merkverhaal en vergroot het klantvertrouwen.

Op maat gemaakt
Responsive Webdesign
Gebruiksvriendelijk Webflow CMS

2 weken

Vanaf €3400

meer info

samenwerken?