our stories

Idealism: the force behind every strong brand

Iedereen weet dat een merk meer is dan alleen een logo, naam of een paar kleuren. Maar wat is nou de drijvende kracht achter een sterk merk. Is het (de mogelijkheid om) zoveel mogelijk winst (te) maken, oneindige groei of zorgen dat je vroeg met pensioen kan?

LEES MEER

Let's reveal your True Colours

Kleur bekennen, het is een oud Nederlands gezegde. En het is vaak makkelijker gezegd dan gedaan, maar het is een van de meest krachtigste dingen die je kan doen. Wanneer men zijn «true colours» kan koppelen aan het besluit om ervoor te werken, wordt al het werk wat je doet een stuk plezieriger en gemakkelijker.

LEES MEER

Just my type

In de wereld van design maar ook daarbuiten is het de hoogste tijd om te focussen op wat ons verbindt in plaats van wat ons scheidt. Bedrijfsmatig gezien, kunnen we door middel van slim design, elk contactmoment met klanten gebruiken om waarden en gedeelde overtuigingen efficiënt over te brengen.

LEES MEER

The power of storytelling

Om jouw doelgroep te bereiken is het belangrijk om te werken vanuit jouw purpose, zoals eerder beschreven is idealisme hiervoor de basis. Leuk hoor, maar hoe overbrug je nou dat gat in de markt voor jouw product, hoor ik je denken.

LEES MEER

Activate your brand: Guidance

Uiteindelijk worden de gehele branding en design van een bedrijf verzameld en bewaard in een brandbook. Een brandbook is hét document waarin dus alle belangrijke informatie over jouw merk is vastgelegd. Denk hierbij aan het logo, het merkverhaal, de lettertypes, het kleurenpalet, visualisaties, mockups van merkuitingen etc.

LEES MEER